Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Tholen
De oplossing voor uw verstopte gootsteen Redactie, 24 april 2024
Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw ervaren rioleringsbedrijf in Breda!

Het kan gebeuren dat de gootsteen in uw keuken verstopt raakt, en dat is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Het is aan te raden om een verstopping in uw gootsteen snel te verhelpen, zodat u de gootsteen weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. Voor het behoud van de riolering is het cruciaal om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen.

Indien er meerdere afvoeren verstopt zijn, is het niet haalbaar om dit zelf op te lossen. Wanneer dit gebeurt, is het van belang om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Een verstopping kan schade toebrengen aan het riool.

Als er meerdere afvoeren problemen hebben met het afvoeren van water, is het lastig om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Om die reden is het verstandig om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen. Ga niet zelf aan de slag met middeltje, dit doet de leidingen vaker fout dan goed.

Keukenafvoer

In uw keuken is de gootsteen het meest vatbaar voor verstoppingsproblemen. De ophoping van vet en voedselresten in uw gootsteen als gevolg van dagelijks gebruik kan resulteren in een verstopte afvoer. In de meeste gevallen kunnen verstoppingsproblemen gemakkelijk worden opgelost, maar er zijn ook situaties waarin het complexer kan zijn.

Het is niet ongebruikelijk dat een gootsteen verstopt raakt door vet- en etensresten. Het beste is om uw bord of pan eerst af te nemen met een stuk keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen, om verstoppingen te voorkomen. Het regelmatig optreden van verstoppingen in uw keuken kan te wijten zijn aan slecht onderhoud van uw riolering.

Indien er sprake is van water dat niet meer goed wegloopt in de gootsteen of een onaangename geur vrijkomt, kan dit een indicatie zijn van een verstopping. Om hinder tijdens het koken en afwassen te vermijden, is het aan te raden om snel de juiste hulp in te schakelen. Als u de rioleringsbuizen zonder beschadigingen wilt laten reinigen, kunt u het beste een ervaren rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 309

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!