Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Tholen

Badkamer ontstoppen in Breda

Er zijn meerdere afvoeren in de badkamer aanwezig. Het kan voorkomen dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat natuurlijk erg vervelend is. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water in de toilet en wastafel ook niet meer weg. In dat geval is het raadzaam om contact op te nemen met Rioolgroep Zuidwest B.V..

Wanneer er diepgaande rioolproblemen optreden, zijn gewelddadige chemicaliën vaak de enige optie voor particulieren. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade veroorzaken dan repareren. Het is niet uitgesloten dat de rioleringsbuizen aangetast worden en mogelijk schade oplopen. Dit vergroot de kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Bij diepgaande rioolproblemen in de badkamer is het verstandig om ons in te schakelen! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons meteen op 0166 748 309 en wij zullen snel bij u langskomen.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot veel verstoppingen. Ook haren zijn vaak de oorzaak hiervan. Telkens wanneer u de douche en wastafel gebruikt, komt er vers vuil bij in de leiding. Hierdoor zal de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raken en uiteindelijk helemaal dichtslibben. Wij kunnen u uiteraard helpen bij een verstopping in de badkamer. Maar het voorkomen van een verstopping is nog beter.

Een eenvoudige oplossing om verstoppingen in de badkamer te voorkomen, is door de putjes regelmatig schoon te maken en na het douchen de haren te verwijderen. Met een kleine ingreep kan je veel geld en moeite uitsparen. Als er sprake is van een beginnende verstopping in de badkamer, kan het verhelpen daarvan vaak worden gedaan door het schoonmaken van de putjes.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het niet lukken om het probleem zelf op te lossen, kunt u ons benaderen om de ontstopping voor u te verhelpen bij Rioolgroep Zuidwest B.V.. Neem contact met ons op via 0166 748 309. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe irritant het is om een slecht functionerende badkamer te hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise om de verstopping vaak snel en doeltreffend te verhelpen.

Rioolgroep Zuidwest B.V. staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 309

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!