Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Tholen

Riolering aanleggen in Breda

Heeft u plannen om een woning te bouwen of te verbouwen of moet uw riool worden vervangen? Als u assistentie nodig heeft, kunnen de vakmannen van Rioolgroep Zuidwest B.V. u van dienst zijn. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en beschikt over alle vereiste kennis om de klus naar tevredenheid uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het merendeel van de riolering is onzichtbaar doordat het zich onder de vloer of in de muur bevindt. Hierdoor is het extra belangrijk dat dit goed wordt aangelegd of vervangen. Dit omdat anders het breken van muren en vloeren onvermijdelijk is om het probleem op te lossen. Met de nodige precisie zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos functioneert.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Nog steeds worden gresbuizen veel gebruikt in oude woningen. Bij een lek in een oude gresbuis willen mensen vaak weten of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Bij een lekkage in een riool met gresbuizen is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Via het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen gecontroleerd worden om de conditie van de leidingen te beoordelen. Indien de staat van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandiger zijn om het complete riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Breda

Indien er lekkages op meerdere plaatsen in uw woning zijn en u uw riool wilt vervangen of preventieve maatregelen wilt nemen, dan kunt u rekenen op de expertise van Rioolgroep Zuidwest B.V.. Als u uw volledige riolering wilt vervangen, helpt Rioolgroep Zuidwest B.V. u graag. Voor een advies op maat over uw riolering zijn wij beschikbaar. U kunt ons contacteren op 0166 748 309.

Rioolgroep Zuidwest B.V. staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 309

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!