Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Tholen

Gootsteen ontstoppen in Breda

Het dagelijks gebruik van de gootsteen varieert van het schoonmaken van de vaat tot het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Dit is buitengewoon irritant als deze verstopt raakt en niet meer kan doorlopen, waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Indien het niet zelf lukt om de verstopping op te lossen, kunt u Rioolgroep Zuidwest B.V. inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als de gootsteen verstopt raakt en wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Als u ons belt op 0166 748 309, kunnen we samen een afspraak maken om het probleem snel op te lossen. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat een gootsteen verstopt raakt. In de keuken spoelen we regelmatig diverse dingen door de gootsteen, waaronder zeepresten na het handen wassen. Bovendien spoelen er vaak etensresten door deze leidingen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven kleven aan de binnenkant van de afvoerbuizen, wat tot verstoppingen kan leiden.

Wanneer de vetten aan de zijkanten van de afvoerbuizen blijven kleven, zal de doorgang vernauwd worden. Als deze buizen te veel verstopt raken door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen kunnen worden afgevoerd. In het geval dat dit voorkomt bij u, is het aan te raden om Rioolgroep Zuidwest B.V. in te schakelen om dit voor u op te lossen.

Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw ervaren rioleringsbedrijf in Breda!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor het zelf oplossen van de verstopping kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is cruciaal om op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Mocht het zelf ontstoppen van de afvoer niet hebben gewerkt of keert de verstopping na een korte periode weer terug? Bij Rioolgroep Zuidwest B.V. bent u aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat de verstopping snel wordt verholpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 0166 748 309.


Rioolgroep Zuidwest B.V. staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 309

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!