Rioolreiniging Breda

Om een verstopping van uw riolering in Breda te voorkomen, is rioolreiniging van groot belang. Het is belangrijk dat de leidingen schoon blijven. Om uw de afvoerput vrij te houden van zeepresten, haren, etensresten en overig vuil, kunt u deze voorzien van een roostertje. Verder is het verstandig uw afvoer regelmatig te ontstoppen. Bij voorkeur met een handmatige ontstopper, omdat een chemische ontstoppingsmiddel slecht is voor het milieu én schade kan toebrengen aan uw afvoer. In veel gevallen leidt het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen tot rioollekkage. Dit geeft nog meer overlast dan een verstopping. Ook het regelmatig doorspoelen met soda en heet water is een manier om uw sifon schoon en vetvrij te houden.

Mocht, ondanks deze voorzorgsmaatregelen, uw riool in Breda toch verstoppen, dan doet u er verstandig aan een deskundig ontstoppingsbedrijf in de arm te nemen. K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen is een gerenommeerd bedrijf, opererend in de omgeving van Breda, dat jarenlange ervaring heeft in de meest uiteenlopende rioolproblemen en rioolreiniging. Afhankelijk van het type leiding voeren wij rioolreiniging uit met een veermachine of hogedrukmachine. Zo weet uw zeker dat uw afvoer weer werkt zoals het hoort. Wilt u uw riolering laten ontluchten? Dan kunt u tevens bij ons terecht.

Reiniging Breda rioolstank

Heeft u last van een vervelende rioolstank en vermoedt u dat dit afkomstig is van het riool? Dat kan. Meestal wordt de stankoverlast veroorzaakt door een lek in het rioolstelsel. Het is echter lastig zo’n lek op te sporen. Na het uitvoeren van een rioolreiniging kunnen onze monteurs als onderdeel van onze rioolinspectie een rookdetectie uitvoeren. Met een rookmachine wordt er rook in uw rioolsysteem geblazen. Vervolgens gaan onze monteurs na waar de rook weer tevoorschijn komt. Het lek bevindt zich immers daar waar de rook naar buiten gaat. Vervolgens kunnen onze monteurs heel nauwkeurig uw lek dichten, waardoor de nare rioolstank zal verdwijnen. Het is dus niet meer nodig om uw hele rioolstelsel op te graven om zo een rioollekkage op te sporen.

Rioolreiniging Breda contact

Wilt u graag uw onderhoud aan uw riolering laten uitvoeren door middel van een rioolreiniging? Neem dan nu contact op met de rioolexperts van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen in Breda en omgeving. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0166 - 74 83 09 voor een afspraak. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Eén van onze collega’s neemt dat contact met u op.