Professionele rioolreiniging in Breda

Om een verstopping van uw riolering in Breda te voorkomen, is rioolreiniging van groot belang. Het is belangrijk dat de leidingen schoon blijven. Om uw de afvoerput vrij te houden van zeepresten, haren, etensresten en overig vuil, kunt u deze voorzien van een roostertje. Verder is het verstandig uw afvoer regelmatig te ontstoppen. Bij voorkeur met een handmatige ontstopper, omdat een chemische ontstoppingsmiddel slecht is voor het milieu én schade kan toebrengen aan uw afvoer. Ook het regelmatig doorspoelen met soda is een manier om uw afvoer schoon en vetvrij te houden.

Mocht, ondanks deze voorzorgsmaatregelen, uw riool in Breda toch verstoppen, dan doet u er verstandig aan een deskundig ontstoppingsbedrijf in de arm te nemen. Rioolgroep is een gerenommeerd bedrijf, opererend in de omgeving van Breda, dat jarenlange ervaring heeft in de meest uiteenlopende rioolproblemen en rioolreiniging. Afhankelijk van het type leiding voeren wij rioolreiniging uit met een veermachine of hogedrukmachine. Wilt u uw riolering laten ontluchten? Dan kunt u tevens bij ons terecht.

Rioolreiniging voorkomt rioolstank

Heeft u last van een vervelende stank en vermoedt u dat dit afkomstig is van het riool? Dat kan. Meestal wordt de stankoverlast veroorzaakt door een lek in het rioolstelsel. Het is echter lastig zo’n lek op te sporen. Gelukkig hebben onze experts in Breda daar dé oplossing voor: met een rookmachine wordt er rook in uw rioolsysteem geblazen. Vervolgens gaan onze monteurs na waar de rook weer tevoorschijn komt. Het lek bevindt zich immers daar, waar de rook naar buiten gaat. Vervolgens kunnen onze monteurs heel nauwkeurig uw lek dichten, waardoor de nare geur zal verdwijnen.