Rioolinspectie Breda

Heeft u een verstopping van uw riolering in Breda of omgeving, maar weet u niet precies waar het probleem zit? Een rioolinspectie biedt uitkomst. Onze monteurs komen graag bij u langs om te kijken waar de verstopping zit, en verhelpen het vervolgens vlug en vakkundig. K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen heeft jarenlange ervaring in inspectiewerkzaamheden. Ook u zijn we met plezier van dienst.

Rioolinspectie vormt een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Hierbij is het mogelijk om de binnenkant van het rioolstelsel te bekijken, zonder dat hierbij hak- en breekwerk komt kijken. Via een ontstoppingspunt of afvoer brengen we een camera in de leiding. Afhankelijk van wat wij tegenkomen kunnen wij voor u een afvoer ontstoppen, een rioolrenovatie uitvoeren of een rioollekkage repareren.

Rioolinspectie Breda camera inspectie

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van rioolinspectie zijn onze monteurs in staat om problemen met het riool nauwkeurig op te sporen. Dit doen wij door camera inspectie in uw riool uit te voeren. Door met een kleine camera door uw leiding te gaan, wordt al gauw duidelijk wat het probleem is en waar het zich exact bevindt. Voorheen moest men vaak hele stukken openbreken om te kijken wat het probleem precies was. Soms werden er zelfs hele delen riolering opgegraven waar niets mis mee was, om het probleem op te sporen. Dit zorgde voor veel onnodige overlast!

Inspectie riool Breda rioolstelsel

Een rioolinspectie kan ingezet worden voor verschillende doeleinden. Zo kunnen verstoppingen, rioollekkage of verzakkingen opgespoord worden. Echter wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft gekocht maar niet weet hoe het rioolstelsel loopt kunt u ook gebruik maken van een rioolinspectie. Door met een camera de leiding in te gaan en deze te volgen kan er en kaart gemaakt worden van uw riolering.

Inspecteren Breda contact

Gelukkig kunnen we tegenwoordig veel preciezer te werk gaan dankzij rioolinspectie. Er hoeft dan veel minder opengebroken te worden, wat veel tijd, materiaal bespaart. Dit scheelt niet alleen ons, maar ook u in de kosten! Bovendien kan door camera inspectie uw leidingbreuk of verstopping veel sneller worden hersteld. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op. In de regio Breda staan we voor u klaar! U kunt ons bereiken op 0166 - 74 83 09 . Wilt u wel in contact komen met één van onze collega maar heeft u geen spoed? Dan kunt u ook online ons contactformulier invullen.