Verstopping Breda

Heeft u last van een verstopping in Breda of omgeving? Spoelt uw toilet of afvoerputje niet meer door? Borrelt de gootsteen, of heeft u een rioolverstopping? Voor zowel het ontstoppen als voor al uw andere rioolproblemen, K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen lost het op!

Verstopping Breda rioolinspectie

Wanneer u merkt dat u te kampen heeft met een verstopping in Breda die steeds terugkeert is het verstandig om een rioolinspectie uit te laten voeren. Veelal komen deze problemen door een te scherpe bocht in uw afvoer. Hierdoor kunnen etensresten en overtollig vet zich makkelijker aan uw leidingen hechten waardoor deze verstopt kunnen raken. Maar ook wortelgroei in rioleringen is een probleem dat wij met regelmaat tegenkomen. Door middel van een camera inspectie kunnen wij in uw afvoerleidingen kijken om het probleem te achterhalen.

Verstopping Breda rioolreiniging

Als u graag een rioolinspectie wilt laten uitvoeren is het nodig om eerst een rioolreiniging te laten doen. Op deze manier is uw riolering schoon en kunnen onze rioolexperts eventuele gebreken goed zien. Door periodiek een rioolreiniging uit te laten voeren verkleint u tevens de kans op een verstopping. Een grondige rioolreiniging kunt u het best door de rioolexpert laten doen.

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan, wij adviseren u dan wel sterk om geen chemische middelen te gebruiken. Deze kunnen uw riolering en met name de rubbers ernstig beschadigen. Dit kan rioollekkage tot gevolg hebben. Een combinatie van heet water en soda kunt u het beste gebruiken om uw riool te reinigen. Dit zal effect hebben om het eerste deel van uw afvoer. Hoe verderop in de leiding hoe minder dit werkt.

Rioolverstopping Breda rioollekkage

Een verstopping dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Hoe langer u hiermee wacht hoe groter de kans op een rioollekkage. Vaak komt u hier achter doordat u een muffe rioolstank ruikt. Dit is meestal eerder waarneembaar dan de vochtplekken die ontstaan ten gevolge van de rioollekkage. Wanneer u een rioollekkage heeft is de kans ook groot dat u ook last krijgt van rioolvliegjes. Door stilstaand water met slib en organisch materiaal kunnen deze vliegjes zich explosief vermeerderen.

Verstopping Breda rioolrenovatie

Heeft de verstopping ervoor gezorgd dat u een rioollekkage heeft? Dan kunnen de monteurs van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen in veel gevallen dit voor u oplossen door een plaatselijke rioolreparatie uit te voeren. Blijkt echter dat uw riolering in een dusdanige staat is dat een plaatselijke reparatie niet verstandig is, zal een rioolrenovatie worden aangeraden. K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen kan zowel een gedeelte van uw riolering vervangen, maar kan dit ook in zijn geheel doen. Onze monteurs zullen u altijd een passende oplossing aanbieden.

Riool verstopt Breda contact

Zit u met een verstopping aan uw riolering? Dat komt nooit op een gelegen moment. Daarom hebben wij de 24-uurs service in het leven geroepen. Wanneer u last heeft van een verstopping of leidingbreuk kunt u in Breda en in omgeving altijd bij onze vakbekwame monteurs terecht. Zij staan bij spoed namelijk 24 uur per dag voor u klaar! Zo blijft u niet lang met uw kapotte riolering zitten. Aarzel bij verstopping daarom niet, en neem gerust contact op met onze experts. Wij zijn te bereiken op 0166 - 74 83 09. Maar u kunt ook ons contactformulier invullen.