Rioolrenovatie in Breda

Een riolering wordt dagelijks intensief gebruikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een riool op den duur toe is aan vervanging. Dat denken in elk geval veel mensen. Maar wist u dat rioolrenovatie in veel situaties een net zo geschikte oplossing is? Hiervoor kunt u in Breda en omgeving aankloppen bij Rioolgroep Na onze rioolreparatie ligt uw riool er weer bij als nieuw, en gaat het weer jaren mee!

Waarom kiezen voor relinen?

Bij rioolrenovatie maken onze vakmannen in de regel gebruik van een riooltechniek die relinen heet. We brengen via een put een kous aan in de riolering, die vervolgens uithardt. Dit zorgt voor een nieuwe, stevige laag, die alle zwakke plekken bedekt. We vernieuwen het riool van binnenuit, waardoor openbreken meestal onnodig is. Dat scheelt u veel hinder en overlast!

Meer weten?

Wilt u weten of relining een goede keuze is in uw situatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor rioolrenovatie? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, hoort u vlug van ons. U kunt ons op het nummer 076 - 799 90 80 altijd bellen. Voor vakkundige renovatie in de regio Breda schakelt u onze vakmannen in.