Overlast van rioolvliegjes in Breda?

Valt het u de laatste tijd op dat er veel rioolvliegjes in uw woning te vinden zijn? Dan is het verstandig om actie te ondernemen. In veel gevallen duidt de aanwezigheid van deze insecten namelijk op lekkage aan uw riolering. Dat moet vlug worden opgelost! In Breda en omstreken kunt u ons hiervoor inschakelen. Wij inspecteren de situatie en zorgen voor een vlugge en passende oplossing.

Rioolvliegjes, latrinevliegjes of motmuggen?

Deze drie benamingen worden vaak door elkaar heen gebruikt. Misschien denkt u dat het om verschillende beestjes gaat, maar het gaat om hetzelfde insect. Normaal gesproken vindt u deze rioolvliegjes, zoals die naam al doet vermoeden, in het riool. Als er een scheurtje in de riolering zit, dan kunnen de latrinevliegjes op die plek het riool verlaten. Het slib dat zich bij het scheurtje vormt, is een vruchtbare plek om zich snel voort te planten. Zo heeft u al vlug te maken met grote hoeveelheden van deze beestjes! Omdat de motmuggen allerlei bacteriën meenemen uit het riool, is een snelle oplossing extra gewenst.

In de regio Breda kunnen onze medewerkers de overlast verhelpen en de rioolvliegjes bestrijden. Wilt u meer weten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn u met plezier van dienst!