Rioolvliegjes Breda

Valt het u de laatste tijd op dat er veel rioolvliegjes in uw woning te vinden zijn? Dan is het verstandig om actie te ondernemen. In veel gevallen duidt de aanwezigheid van deze insecten namelijk op rioollekkage. Dat moet vlug worden opgelost! In Breda en omstreken kunt u ons hiervoor inschakelen. Wij inspecteren de situatie en zorgen voor een vlugge en passende oplossing.

Rioolvliegjes Breda benaming

Rioolvliegjes, latrinevliegjes en motmuggen zijn allemaal benamingen voor het zelfde beestje. Normaal gesproken vindt u deze motmuggen, zoals die naam al doet vermoeden, in het riool. Als er een scheurtje in de riolering zit, dan kunnen de Latrinevliegjes op die plek het riool verlaten. Het slib dat zich bij het scheurtje vormt, is een vruchtbare plek om zich snel voort te planten. Zo kunt u in korte tijd te maken krijgen met grote hoeveelheden van deze beestjes! Omdat de latrinevliegjes allerlei bacteriën meenemen uit het riool, is een snelle oplossing extra gewenst.

Motmuggen Breda bestrijden

De rioolvlieg zelf hoeft u niet te bestrijden. Sterker nog; dit heeft heel weinig effect. Rioolvliegjes kunnen zich zo snel voortplanten dat u wel kunt bezig blijven. Veel mensen denken dat een ongediertebestrijder dit kan oplossen. Natuurlijk zijn de latrinevliegjes niet gewenst en kan het bestempeld worden als ongedierte. Echter doet u er veel beter aan om de oorzaak van het ontstaan van deze rioolvliegjes te gaan verhelpen. De rioolexperts van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen kunnen door middel van een rioolinspectie de oorzaak opsporen waarna deze verholpen kan worden. Of dit nu een verstopping of een rioollekkage is

Rioolvliegjes Breda contact

In de regio Breda kunnen onze medewerkers de overlast door de rioolvliegjes verhelpen. Wilt u meer weten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn u met plezier van dienst! Wij zijn telefonisch te bereiken op 0166 - 74 83 09 als u snel contact wilt. Bij mindere spoed kunt u ook ons contactformulier invullen.