Rioolstank in Breda

Als u terugkomt van vakantie, hangt er vaak een enigszins muffe lucht in huis. Dat is te verklaren: uw woning is immers een tijdje niet gelucht. Ruikt u echter een muffe, vochtige lucht terwijl dit niet door bijvoorbeeld een vakantie kan worden verklaard? Dan heeft u wellicht te maken met rioolstank. Die wordt in veel gevallen veroorzaakt door lekkage aan uw riolering.

Wilt u dit laten uitzoeken en verhelpen? In Breda en omstreken neemt u dan contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van lekkages, en zijn ook u met plezier van dienst. Dan is de stankoverlast snel verleden tijd!

Weg met de rioollucht in huis

Rioolstank in huis kan op verschillende locaties te ruiken zijn. Hierbij kunt u onder meer denken aan uw keuken, badkamer, toilet, kelder of hal. De precieze locatie van de lekkage kan zich echter ergens anders bevinden. Onze experts sporen de exacte plaats met plezier voor u op. Vervolgens dichten we meteen het lek.

Wilt u gebruikmaken van onze snelle service? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bereik ons telefonisch via 076 - 799 90 80. Wilt u af van de rioolstank? In de regio Breda kunt u op ons rekenen!