Rioolstank Breda

Komt u terug van vakantie en hangt er een muffe en vochtige lucht in uw woning die u door te ventileren niet weg krijgt? Dan kan het zomaar zijn dat het om rioolstank gaat. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door een rioollekkage of indirect door een verstopping. Rioolstank gaat vaak gepaard met de komst van rioolvliegjes. Dit zijn beide symptomen van een rioollekkage.

Rioolstank Breda opsporen

Stankoverlast kan al bij de kleinste scheurtjes en breukjes in uw riolering ontstaan. Zodra er lucht kan ontsnappen kunt u al last van rioolstank hebben. U zult in bepaalde delen van uw woning een sterkere en penetrantere lucht ruiken dan in andere vertrekken. Echter waar de rioollucht zich daadwerkelijk bevindt is lastig te bepalen. Gelukkig heeft K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen de beschikking over moderne apparatuur om dit voor u op te sporen.

Rioollucht Breda rookdetectie

Door gebruik te maken van een rookdetectie kunnen onze rioolexperts rioolstank voor u opsporen. Dit is onderdeel van onze mogelijkheden tot een rioolinspectie. Met behulp van een rookgenerator laten wij uw riolering vol lopen met milieuvriendelijke en niet schadelijke rook. Op de plek waar de lekkage zit zal rook het riool gaan verlaten. Op basis van onze bevindingen kunnen wij voor u de beste oplossing aandragen. Dit kan zijn in de vorm van een kleine reparatie of een complete rioolrenovatie. Een groot voordeel van een rookdetectie is dat er minimaal hak, breek- en graafwerkzaamheden nodig zijn.

Rioolstank Breda oplossen

Rioolstank in huis kan op verschillende locaties te ruiken zijn. Hierbij kunt u onder meer denken aan uw keuken, badkamer, toilet, kelder of hal. Op welke plek zich dit ook voordoet het is vervelend en geeft overlast. Wacht daarom niet met het inschakelen van onze rioolexperts. In Breda en omgeving is K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen u graag van dienst. U kunt ons altijd bereiken op 0166 - 74 83 09 voor onder andere spoedklussen. Het is ook mogelijk om online ons contactformulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met u op. Schroom niet en vraag wat wij voor u kunnen betekenen.