Rioollekkage Breda

Vermoedt u dat u te maken heeft met rioollekkage in uw woning? Hangt er bijvoorbeeld een penetrante rioolstank in huis, of is er een verstopping? Of merkt u dat u sinds kort last heeft van zogenaamde rioolvliegjes? Dan is de kans groot dat u inderdaad ergens een lekkage aan uw riolering heeft. Rioolstank en rioolvliegjes kunnen voor veel hinder en overlast zorgen. Het advies van onze rioolexperts is dan ook om altijd snel hulp in te schakelen. In Breda en omgeving is K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen uw ervaren partij voor al uw rioolproblemen.

Rioollekkage Breda inspecteren

Als u de symptomen van een rioollekkage al heeft geconstateerd is de volgende stap om de kern van het probleem op te sporen. De rioolexperts van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen hebben de beschikking over moderne apparatuur om dit te regelen. Zo is het mogelijk om een rioolinspectie uit te voeren door middel van een camera inspectie of een rookdetectie.

Voor de grotere rioollekkages zetten wij in eerste instantie onze camera apparatuur in. Mochten het zo zijn dat wij met een camera geen grote gebreken aan uw riolering kunnen vinden is het mogelijk om een rookdetectie uit te laten voeren. Kleine gebreken aan het riool zijn soms door middel van een camera inspectie moeilijk vast te stellen. Door uw riolering vol te blazen met behulp van een rookgenerator en te kijken waar de rook het riool verlaat, is het mogelijk om de locatie van een rioollekkage vast te stellen.

Als onze monteur een rioollekkage vaststelt, is het natuurlijk ook mogelijk om hier een reparatie voor te krijgen. Kleine gebreken zullen plaatselijk gerepareerd worden. Zijn de problemen groter dan is het een optie om een gedeeltelijke of gehele rioolrenovatie uit te laten voeren. In de regio Breda kunt u hiervoor terecht bij K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen. Onze ervaren vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Lekkage riool Breda spoedservice

Hoe sneller u handelt bij een (vermoedelijke) rioollekkage, hoe beter. Als u de zaak op zijn beloop laat, kan dit voor aanzienlijke schade aan uw woning en inventaris zorgen. Bovendien worden de reparatiekosten dan hoger, omdat er meer werk verricht moet worden. Daarom geldt ook: hoe eerder, hoe goedkoper! Onze medewerkers dragen hier graag hun steentje aan bij. We bieden in spoedgevallen namelijk een 24-uurs service. We zijn te allen tijde bereikbaar op het nummer 0166 - 74 83 09. Op welk tijdstip u ons ook belt, we komen zo vlug mogelijk naar u toe. Geen spoed maar wilt u wel graag met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in. Rioollekkage in Breda of omstreken? U kunt op ons rekenen!