Toilet ontstoppen Breda

Een verstopping van het toilet kan voor erg veel ongemak zorgen. Zeker als dit uw enige toilet in huis is. Ontstoppen toilet is in veel gevallen dan ook een spoedklus. In Breda en omstreken staan onze rioolexperts voor u klaar om dit ongemak snel op te lossen. Met ruim 17 jaar aan ervaring heeft K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen de nodige vakkennis opgedaan om elke verstopping te verhelpen. Zo is ook een toilet ontstopping geen enkel probleem. Wacht niet te lang met het verhelpen van een verstopping. Dit kan namelijk leiden tot rioollekkage welke vaak gepaard gaat met rioolstank.

Toilet ontstoppen Breda zelf doen

WC verstopt oplossing: Veel mensen schakelen een rioolexpert in om het toilet te laten ontstoppen. Niet alleen heeft deze de nodige ervaring, ook qua materialen zijn er veel meer mogelijkheden. Een toilet ontstoppen is in de meeste gevallen dan ook zo gepiept.

Er zijn echter ook zaken die u zelf kunt proberen om het toilet te ontstoppen. Als er zaken zoals een toiletblok, speelgoed of dop van een shampoofles in het toilet is gevallen zult u dat vast gemerkt hebben. Dit dient uiteraard verwijderd te worden. Is het toilet verstopt geraakt door een andere oorzaak dan kunt het volgende proberen:

  • Heet water met soda in het toilet gieten.
  • Maak gebruik van een ontstopper/plopper.
  • Doorprikken van een verstopping door middel van een trekveer.

Toilet ontstopping Breda methoden

Zit uw WC verstopt en lukt het met bovengenoemde opties niet om uw toilet te ontstoppen? Of heeft u er liever meteen een rioolexpert bij? Dan kunt u altijd rekenen op de hulp van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen. Onze vakmannen kunnen uw WC ontstoppen door gebruik te maken van verschillende methoden. Eerst zullen wij proberen om de verstopping te verhelpen door deze ‘door te veren’. Bij verstoppingen die door organisch materiaal zijn ontstaan is dit vaak effectief. Blijkt dit niet te werken dan kunnen wij onder hoge druk uw toiletafvoer door spuiten. Indien nodig kunnen wij ook een grondige rioolreiniging uitvoeren. Met behulp van een roterende spuitkop is de binnenzijde van uw afvoer weer als nieuw.

WC verstopt Breda contact

Wilt u graag de vakkennis van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen inschakelen om uw toilet te laten ontstoppen? In Breda en omgeving zijn wij u graag van dienst. Voor spoed kunt u ons bereiken op 0166 - 74 83 09 om meteen een afspraak te maken. Ook kunt u met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen.