Camera inspectie Breda

Heeft u weer last van een slecht weglopende keukenafvoer? Maar weet u niet waar dit door komt? Dan kan een rioolinspectie door middel van een camera soelaas bieden. Niet alleen voor verstoppingen is een camera inspectie geschikt. Dit is ook in te zetten om een rioollekkage op te sporen of om uw riolering in kaart te brengen.

Camera inspectie Breda voordelen

In Breda en omgeving is K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen de specialist in het uitvoeren van rioolinspecties. Wij kunnen zowel een inspectie met een camera als een rookdetectie uitvoeren om rioolproblemen aan het licht te brengen. Oorzaken van een verstopping of rioollekkage kunnen op deze manier nauwkeurig in kaart worden gebracht. Door gebruik te maken van deze methoden voorkomt u onnodig breek- en graafwerk. Niet alleen scheelt dat onze monteur een hoop werktijd. Deze werktijd hoeft u dus ook niet meer te betalen. De voordelen van inspecteren met een camera opgesomd:

  • Staat van uw riolering inzichtelijk
  • Geen onnodig hak en breekwerk
  • Exacte probleemanalyse
  • Rioolstelsel kan in kaart gebracht worden
  • Gerichte oplossing/reparatie mogelijk

Inspectie Breda rookdetectie

Merkt u rioolstank in uw woning? Dit is vaak het gevolg van een rioollekkage. Door een rookdetectie te laten uitvoeren is het mogelijk om zonder hak- en breekwerk de locatie op te sporen. Rioolstank kan al optreden bij de kleinste scheurtjes. Deze zijn vaak zo klein dat deze niet door middel van een camera inspectie opgespoord kunnen worden. Door met een rookgenerator rook in het riool te blazen en te kijken waar dit weer naar buiten komt kunnen de kleinste lekkage gedetecteerd worden. Op basis van de bevindingen kunnen wij een plan van aanpak maken en u de beste oplossing bieden.

Rioolcamera Breda contact

Heeft u problemen aan uw riolering maar weet u niet wat er speelt? Dan is het verstandig om een rioolinspectie uit te laten voeren. Maak nu gebruik van onze rioolcamera of rookdetectie. K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen spoort de oorzaak van rioolproblemen snel en nauwkeurig op. Uiteraard kunnen wij ook de reparatie voor u uitvoeren. Vraag nu naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0166 - 74 83 09 . Geen spoed maar wilt u wel graag in contact komen met één van onze rioolexperts? Vul dan ons online contactformulier in.