Aanleggen en vervangen riolering Breda

Zoekt u in de regio Breda een expert op het gebied van riool aanleggen en vervangen? Dan bent u bij K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen aan het juiste adres. We hebben veel ervaring in aanleg- en vervangingswerkzaamheden. Daarnaast gebruiken we de nieuwste methoden en materialen. Van verstoppingen tot rioolinspecties, uw klus wordt door onze vaardige vakmannen snel geklaard!

Aanleggen riolering Breda

Onze medewerkers zijn allround opgeleid en kunnen u dan ook met vele werkzaamheden van dienst zijn. We kunnen bijvoorbeeld de volgende zaken voor u regelen:

  • riool aansluiten
  • toilet afvoer aanleggen
  • gresbuis aanleggen
  • drainage aanleggen
  • septic tank plaatsen
  • regenwaterput plaatsen

Het riool aansluiten is met ruim 17 jaar aan ervaring geen probleem voor onze rioolexpert. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij zijn u met plezier van dienst. Vraag nu naar de mogelijkheden die wij voor u hebben.

Vervangen riolering Breda

Niet alleen voor aanleg kunt u op ons rekenen. Ook de riolering vervangen kunnen we voor u verzorgen. Als uw riool sterk verouderd en beschadigd is, is reparatie of renovatie soms geen optie meer. We zorgen dan voor complete vervanging van het riool. Door middel van een camera inspectie kunnen wij uw rioolstelsel in kaart brengen zodat wij kunnen inschatten hoe groot de klus is. Op basis hiervan kunnen wij natuurlijk een tijdsindicatie geven en een gespecificeerde offerte maken. We streven naar snelle service en weinig overlast. Zo ervaart u zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden.

Aanleggen en vervangen riolering Breda

Wilt u ons inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van aanleggen en vervangen van uw riolering? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0166 - 74 83 09 om een afspraak te maken. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze rioolexperts neemt dan contact met u op. We staan in Breda en omgeving staat K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen voor u klaar.